Kunst en leven zijn onlosmakelijk verbonden; ze kunnen, inclusief mijzelf (als mens & producent), niet opgedeeld worden zonder daarbij hun waarachtige vorm, betekenis en bestaande relaties te verliezen.
In haar essentie is de wereld en haar actuele realiteit terug te brengen tot één grote pulserende constructie waarin patro-nen en structuren actief zijn; een bewegend geheel, dat voortdurend aan verandering onderhevig is. In het onderzoeksproces op weg naar de verbeelding hiervan zijn -tijd-, -schaal-, -plaats-, -relatie- en -communicatie- wezenlijke grootheden. Leidi Haaijer (multimediadesigner)
 
PROJECTEN
lopend gerealiseerd
  e-mail   &   locatie   &   cv
Open mijn LinkedIn-profiel
Open mijn profiel op Facebook
Open MyTwitter
REFERENTIE >> open clip: David Bohm ~ over Coherence - BOS 2001
 
Engels
netwerk{en}&links
eervolle vermelding
Gereg.leerbedrijf (>>Leidi Haaijer)
Leren in de praktijk
Aangepast:
 
 
  actuele concepten & projecten
  empty   empty empty empty empty
  < 2011   Overnachten bij de kunstenaar Verblijf één of meerdere nachtjes in Den bosch; maak kennis met een andere manier van leven&werken en bezoek het atelier. Open a part of the room  
  < 2010   NeuVé* / Pliable Product - Plooibaar Product - Formowalny Produkt (cdrom) Een (inter)actief creatief model, geschikt & beschikbaar voor een diversiteit van (inter)nationale locaties, situaties en/of organisaties. OPEN: Pliable Product-Plooibaar Product-Formowalny Produkt ~ NeuVĂ©*  
  < 2010   Punten•&•Vlekken•&•Cirkels (~PERIODs~) Relatie tussen cirkel en vierkant: een voortdurend veranderende verzameling in diverse technieken. (titel: PVC2009_01) OPEN: Punten&Vlekken&Cirkels ->2000  
  < 2010   BAI workshops: VOLUME1001 - Stad als Decor Jaarlijks terugkerende Uitlokdag (september), waar met jongeren gesproken wordt over het ontstaan en ontwikkeling van de openbare ruimte en de rol die zijzelf daarin spelen.  
  2009 >   Werken&Wonen concept met betrekking tot de bouw van een ecologisch/duurzame WerkWoonruimte in relatie tot de fysieke en sociale omgeving. Groene ruimte  
  2008-2009   initiatief::'L l s s S'::initiatief; ACTUEEL Conceptontwikkeling voor een crossmediale gebeurtenis i.s.m. FD-ID projectmanagement. OPEN LlssS: ... een spoor van verhalen  
  2007   ::: What does it take to make a choice? ...
The Dream of Love ...
:::
Online-presentatie van een idee voor een crossmediaal verhaal dat tussen realiteit, verbeelding & verleiding. OPEN: What does it take to make a choice? ... The dream of Love ...  
  2006 >   Ontmoeten: "Kunt u mij het brood aangeven?"
In eerdere samenwerking met de Stichting Basta! meldpunt discriminatie Brabant Noord.
Een project als opmaat voor Het Bossch' Stedelijk Weefsel, een product waaraan burgers van de stad meewerken.
OPEN: Ontmoeten: "Kunt u mij het brood aangeven?"  
  2006   Field Ervaring & interactiviteit | een online model voor o.a. conceptontwikkeling. OPEN: Field, een model voor een TOTALEVENT  
       
  gerealiseerde projecten
  2008-2009   Orion College workshops   Workshops (jongeren van 12-16 jr.) gebaseerd op verschillende concepten (laatste 2: Imagine Your Future & AsSociaTieS)  
  2006-2009   Orion College design   Vormgeving van de ruimte in een school gerelateerd aan de specifieke onderwijsvisie en vervolgens groei van de school.  
  2008   InbetweeLinks   Voorstel voor de verbinding van twee stadsdelen in 's-Hertogenbosch, hier moet een CORRECTIE gemaakt worden op de uitspraak van de commissie. De uitwaaiiering van het water is in dit model juist wel in de richting van het centrum. Dit model is al gedacht vanaf het moment dat het ziekenhuis er niet meer gaat zijn. E.e.a. was uitgelegd beschrijving die de maquette vergezelde.  
  2007   Punten&Vlekken&Cirkels (PERIODs)   'Een still': een publiek moment waarin een voortdurende veranderende compilatie getoond wordt, Kunstruimte Voltaire, 's-Hertogenbosch.  
      Workshops: Evolutie en Ontwikkeling   Da Vinci College Dordrecht (ROC) - introductie van het Plooibaar Product; jongeren oefenen met het maken van animaties en zeefdrukken.  
  2006   'First thing in the morning'   Project met scholieren: de wereld ontdekken door stil te staan bij ervaringen en te kijken hoe de realiteit zich manifesteert (Orion College).  
      Koffie Compleet   Interdisciplinar experiment in Eindhoven: painting, poems and music.  
  2005   SAMENhangen(CONNECTION)   Conceptontwikkeling met betrekking tot het stadsdeel Hinthamerpoort in 's-Hertogenbosch i.s.m. BAI (Bossch' Architectuur Initiatief).  
      de MeNTALe VeSTING   Project: over de invloed van angst op de (ontwikkeling van de) publieke ruimte, i.s.m. architecten E.Smolders, K.Versluis, S.Robben & N.Segers (in het kader van'De Vesting als Korset' - 's-Hertogenbosch Vestingsstad van Europa 2005).  
      Tower of Babel #02   Multimediaproject in de publieke ruimte in Amsterdam; reageren op en samenwerken met de locatie en bewo-ners, samenwerking tussen 5 beeldend kunstenaars.  
  2004   Proposals for online competition: >
TagLIVE

DreAm(IT)sp(l)ace
PDM-boards
  < Fusedspace:
Spel i.s.m. 2Hatch
Plek voor Experiment & Communicatie
Communicatie
Stroomhcbk Den Haag, fysieke tentoonstelling 2005
 
  2003   Tower of Babel #01   Interactief project in de publieke ruimte in 's-Hertogen-bosch; reageren op en samenwerken met de locatie en bewoners, samenwerking tussen 6 beeldend kunstenaars.  
  < 2003   meer PROJECTEN & gedachten      
             
  verdere ontwikkeling
Open het overzicht meerdere projecten van Leidi Haaijer werk & inzichten
1990-2004
Artikel in het Brabants Dagblad: Onderscheiding creatieve vrouwen
SCHETS Hinthamerpoort/Barten - overzicht
Overzicht van de Barten: mindmap voor de ontwikkeling van een stadsdeel De Bartjes
's-Hertogenbosch

2005
'SAMENhangen'(title concept)